Meny vecka 49
Även om vi ständigt får mycket uppskattning för den vackra miljön och utsikten, är det ändå alltid måltiderna som serveras i vår restaurang som får allra mest beröm hos oss. I vår restaurang kan du förvänta dig högsta kvalitet när det gäller både mat och service!
Restaurangen når du på telefonnummer 08-540 26711
MÅNDAG
LUNCH
Bulgursallad – rostade grönsaker och sesamdressing
Fisk- och krabbkaka – rostad vitlöksaioli, chilirostad broccoli, grönsaksstekt ris
MIDDAG
Laxtartar – limeblad- och chilimajonnäs, salladslök, koriander, ingefära, friterade risnudlar
Hjortinnanlår – citrusbakad spetskål, enbär- och karljohansås, potatispuré med palsternacka
Chokladterrin – limecurd, maräng
TISDAG
LUNCH
Cesarsallad – räkor, krutong
Nattbakad fläskkarré – gräddsås, bakad morot och purjolök, kokt potatis, vinbärsgelé
MIDDAG
Friterad lök – västerbotten- och jalapeñomajonnäs, picklad lök, maché- och vattenkrasse, lök- och vinägerpulver
Röding – dill- och gräslöksmörsås, bakad rotselleri, krasse- och dillsallad, örtslungad potatis
Blodapelsinglass – ingefärskolasås, mjukpepparkaka, korall tuille
ONSDAG
LUNCH
Sallad på nakenhavre – chèvre, kronärtskocka, dragon, dijon- och vitlöksdressing
Biff à la Lindström – klyftpotatis, kryddsmör, skysås, rostad beta
MIDDAG
Toast skagen – citrongelé, rödlök, dill
Kalventrecôte – rödvinssky, potatispuré, purjolök, rökt sidfläsk
Chokladbrownie – nougattryffel med vit choklad, halloncoulis, rostad vit choklad
TORSDAG
LUNCH
Bönsallad – rostad paprikadressing, rostade frön
Kycklingbröst – parmesan- och timjanssås, rostad potatis, zucchini, lök
MIDDAG
Julbord – hemlagade juldelikatesser med läckra skaldjur
FREDAG
LUNCH
Fänkålssallad – blodapelsin, oliver, spenat
Bakad kolja – musselsås, bakad blomkål, svartkål, kokt potatis
MIDDAG
Julbord – hemlagade juldelikatesser med läckra skaldjur
MIDDAG (restaurang abonnerad)
Lammrostbiff – potatisgratäng, rosmarinsås, äpple & lök
Tiramisu i glas
LÖRDAG
Julbord – hemlagade juldelikatesser med läckra skaldjur
Söndag
Julbord – hemlagade juldelikatesser kombinerat med läckra skaldjur
SÖNDAG
LUNCH
- Krämig rotsellerisoppa
- Linsmoussaka – fetaost
- Mustig högrevsgryta – champinjoner, syltlök, rotfrukter