MENY V 13
Måndag
LUNCH
Tomat och vitlökssoppa
Kalkonbröst – grönpepparsås, svartvinbärsgelé, kokt potatis
Rödlins- och blomkålskrokett – solrosdressing
MIDDAG
Ägg 64 grader – Wrångebäckskräm, ostronskivling, svampbuljong
Kalventrecôte – rödvinssås, parmesanrostad potatis, broccolini
Yoghurtsorbet med havtorn – kardemumma och hasselnötscrumble, rårörda havtorn och hjortron
Tisdag
LUNCH
Rostad blomkålssoppa – rostade pumpakärnor
Helbakad fläskkarré – äppelsky, plommon, rostade rotfrukter och potatis
Rödbetsbiffar – getostkräm, rostade valnötter
MIDDAG
Carpaccio – senapskål, gammel Pär (ost), picklade senapsfrön, kaprismajonnäs, rapsolja från Julita
Halstrad torskrygg – skaldjurssås, potatisstomp med färskost, saffranspicklad fänkål, friterad palsternacka
Körsbärssorbet – mjölkchokladmousse, syltade körsbär, krossad mandelbiskotti
Onsdag
LUNCH
Västerbottensoppa
Örtbakad sej – brynt smör, kokt potatis, räkor, pepparrot
Tikka masala på bönor – ris
MIDDAG
Krämig potatisterrin med gulbeta – tångkaviar, dragonmajonnäs, körvel, picklad gulbeta, potatischips
Hjortinnanlår – björnbärssås, potatispuré, palsternacka
Vispad passionsfruktspannacotta – mangosorbet, rostade kokosflingor
Torsdag
LUNCH
Potatis och purjolökssoppa
Kycklingfärsbiffar – ingefära och vitlökssky, rostade sesamfrön, koriander, basmatiris
Vegansk rotfrukts yakiniku – shiitake, salladslök
MIDDAG
Oxtartar – grönkål & örtmajonnäs, rostad grönkål, syrad schalottenlök, friterad surdeg
Smörstekt regnbågsfilé – musselsås, potatisstomp med citrus, blåmussla, crudité
Jordgubbsorbet med lime – granatäpple, jordgubbspuré, maräng
Fredag
LUNCH
Pumpasoppa – kokosgrädde, chili
Halstrad oxbringa – pepparrotsmajonnäs, skysås, karrépotatis
Marockansk linsragu – res al hanoutkryddblandning, oliver, tomat
MIDDAG
Köket håller stängt
Lördag
LUNCH
Köket håller stängt!
MIDDAG
Köket håller stängt
Söndag
LUNCH
Köket håller stängt!
MIDDAG
Köket håller stängt
Erbjudanden och tips direkt till din inkorg?
Ange din e-postadress för att få nyhetsbrev från oss framöver.