Meny vecka 47
Även om vi ständigt får mycket uppskattning för den vackra miljön och utsikten, är det ändå alltid måltiderna som serveras i vår restaurang som får allra mest beröm hos oss. I vår restaurang kan du förvänta dig högsta kvalitet när det gäller både mat och service!
Restaurangen når du på telefonnummer 08-540 26711
MÅNDAG
LUNCH
Sallad på honungsrostade rotfrutker – smulad ädelost, spenat
Bouilliabaisse – kokt potatis, rouille, vitlökssticks
MIDDAG
Tonfisktataki – go-chu–jangmajonnäs, ingefära, munggroddar, örtsallad
Hjortinnanlår – jordärtskockssås, potatis- och karljohanpuré, friterad svartrot, beta, grönkål
Chokladterrin – mandelbrownie, rostad hasselnöt, mascarponekräm, hallonmaräng
TISDAG
LUNCH
Asiatisk risnudelsallad – asiatisk chimichurri, chilirostade sesamfrön, salladslök
Pankopanerad fläsksnitzel – smörstekt potatis, champinjonsås, haricots verts
MIDDAG
Lök- och kålsoppa – ox- och rödvinsbuljong, smörslungad vitkål, västerbottenkrokett, friterad persilja
Röding – mussel- och örtsås, bakad fänkål, rostade rotfrukter, örter
Lingonmousse – kardemummakaka, rårörda lingon, vanilj- och kardemummasirap
ONSDAG
LUNCH
Sallad – kräftsstjärtar, krutong, syrad rödlök, dillmajonnäs
Kycklingbröst – tomatsås, rostad zucchini & aubergine, klyftpotatis
MIDDAG
Gulbets- och potatisterrin – dragonmajonnäs, friterad potatis, picklad beta, körvel
Grillad lammrostbiff – rostad vitlök- och rosmarinsky, parmesanrostad potatis, morotspuré, honungsrostad palsternacka
Päronglass – våffelkrutong, rödvin- och lagerbladsjordgubbskompott, chokladsås
TORSDAG
LUNCH
Rostad couscous – kikärtor, silverlök, persilja- och myntayoghurt
Wallenbergare – potatispuré, skriat smör, lingon, gröna ärtor
MIDDAG
Friterad chèvre – rödbetspuré, honungsrostade valnötter, senapskål, örtsallad
Gös – champagnestuvad kål, crudité på fänkål och morot, kokt potatis
Pekannötspaj – luftig vaniljkräm, kanderad pekannöt
FREDAG
LUNCH
Råmarinerad blomkål – parmesan, mandel, citronette
Fish n’ chips på kolja – tartarsås, pommes frites, citron, bakad lökpuré
MIDDAG
Friterad chèvre – rödbetspuré, honungsrostade valnötter, senapskål, örtsallad
Gös – champagnestuvad kål, crudité på fänkål och morot, kokt potatis
Pekannötspaj – luftig vaniljkräm, kanderad pekannöt
MIDDAG (restaurang abonnerad)
Lammrostbiff – potatisgratäng, rosmarinsås, äpple & lök
Tiramisu i glas
LÖRDAG
LUNCH
Grönkålssallad – limedressing, granatäpple, parmesan
Wallenbergare – potatispuré, skriat smör, lingon, gröna ärtor
MIDDAG
-
Tonfisktataki – go-chu–jangmajonnäs, ingefära, munggroddar, örtsallad
-
Hjortinnanlår – jordärtskockssås, potatis- och karljohanpuré, friterad svartrot, beta, grönkål
-
Chokladterrin – mandelbrownie, rostad hasselnöt, mascarponekräm, hallonmaräng
Söndag
Julbord – hemlagade juldelikatesser kombinerat med läckra skaldjur
LUNCH
- Cesarsallad – krutong, syrad lök, västerbottenost
- Bouilliabaisse – kokt potatis, rouille, vitlökssticks
SÖNDAG
LUNCH
- Krämig rotsellerisoppa
- Linsmoussaka – fetaost
- Mustig högrevsgryta – champinjoner, syltlök, rotfrukter