MENY Vecka 21

Måndag

LUNCH
Kokos & morotssoppa – limeblad, citrongräs, chili
Urbenat kycklinginnanlår – grönsaker Provencale, tomatsås
Rotfruktsyakiniku – sesamfrön, salladslök

MIDDAG

Vit sparris – hollandaise, forellrom
Kalvytterfilé – gremolata, potatis & palsternackspuré, primörer
Rabarbermousse – rabarberkompott, drömmar, maräng


Tisdag

LUNCH
Gazpacho – krutonger
Vildsvinskarré – hasselbackspotatis, skysås, rostad blomkål, äpple
Rödbetsbiff – rostade pumpafrön

MIDDAG

Oxtartar – kimchimajonnäs, ingefära, chili, mungböna, salladslök
Röding – Sandefjordsås, crudité, potatisstomp
Vispad mjölkchokladpannacotta – kanderade nötter, hallon, mandelbrownie, halloncollié

Onsdag

LUNCH
Rostad majssoppa
Bleka – vitvinssås, citron, kokt potatis, broccoli
Rotsellericanneloni – rättviksärta, tomatsås

Torsdag

Kristi himmelfärdsdag

Köket håller stängt

 

Fredag

Köket håller stängt

Lördag

Köket håller stängt

Söndag

Köket håller stängt

Erbjudanden och tips direkt till din inkorg?

Ange din e-postadress för att få nyhetsbrev från oss framöver.