MENY Vecka 21
Måndag
LUNCH
Kokos & morotssoppa – limeblad, citrongräs, chili
Urbenat kycklinginnanlår – grönsaker Provencale, tomatsås
Rotfruktsyakiniku – sesamfrön, salladslök
MIDDAG
Vit sparris – hollandaise, forellrom
Kalvytterfilé – gremolata, potatis & palsternackspuré, primörer
Rabarbermousse – rabarberkompott, drömmar, maräng
Tisdag
LUNCH
Gazpacho – krutonger
Vildsvinskarré – hasselbackspotatis, skysås, rostad blomkål, äpple
Rödbetsbiff – rostade pumpafrön
MIDDAG
Oxtartar – kimchimajonnäs, ingefära, chili, mungböna, salladslök
Röding – Sandefjordsås, crudité, potatisstomp
Vispad mjölkchokladpannacotta – kanderade nötter, hallon, mandelbrownie, halloncollié
Onsdag
LUNCH
Rostad majssoppa
Bleka – vitvinssås, citron, kokt potatis, broccoli
Rotsellericanneloni – rättviksärta, tomatsås
Torsdag
Kristi himmelfärdsdag
Köket håller stängt
Fredag
Köket håller stängt
Lördag
Köket håller stängt
Söndag
Köket håller stängt
Erbjudanden och tips direkt till din inkorg?
Ange din e-postadress för att få nyhetsbrev från oss framöver.