Meny vecka 47

Även om vi ständigt får mycket uppskattning för den vackra miljön och utsikten, är det ändå alltid måltiderna som serveras i vår restaurang som får allra mest beröm hos oss. I vår restaurang kan du förvänta dig högsta kvalitet när det gäller både mat och service!

Restaurangen når du på telefonnummer 08-540 26711

MÅNDAG

LUNCH

  • Sallad på honungsrostade rotfrutker – smulad ädelost, spenat

  • Bouilliabaisse – kokt potatis, rouille, vitlökssticks

MIDDAG

  • Tonfisktataki – go-chujangmajonnäs, ingefära, munggroddar, örtsallad

  • Hjortinnanlår – jordärtskockssås, potatis- och karljohanpuré, friterad svartrot, beta, grönkål

  • Chokladterrin – mandelbrownie, rostad hasselnöt, mascarponekräm, hallonmaräng

TISDAG

LUNCH 

  • Asiatisk risnudelsallad – asiatisk chimichurri, chilirostade sesamfrön, salladslök

  • Pankopanerad fläsksnitzel – smörstekt potatis, champinjonsås, haricots verts

MIDDAG

  • Lök- och kålsoppa – ox- och rödvinsbuljong, smörslungad vitkål, västerbottenkrokett, friterad persilja

  • Röding – mussel- och örtsås, bakad fänkål, rostade rotfrukter, örter

  • Lingonmousse – kardemummakaka, rårörda lingon, vanilj- och kardemummasirap

ONSDAG

LUNCH  

  • Sallad – kräftsstjärtar, krutong, syrad rödlök, dillmajonnäs

  • Kycklingbröst – tomatsås, rostad zucchini & aubergine, klyftpotatis

MIDDAG 

  • Gulbets- och potatisterrin – dragonmajonnäs, friterad potatis, picklad beta, körvel

  • Grillad lammrostbiff – rostad vitlök- och rosmarinsky, parmesanrostad potatis, morotspuré, honungsrostad palsternacka

  • Päronglass – våffelkrutong, rödvin- och lagerbladsjordgubbskompott, chokladsås

TORSDAG

LUNCH 

  • Rostad couscous – kikärtor, silverlök, persilja- och myntayoghurt

  • Wallenbergare – potatispuré, skriat smör, lingon, gröna ärtor

MIDDAG 

  • Friterad chèvre – rödbetspuré, honungsrostade valnötter, senapskål, örtsallad

  • Gös – champagnestuvad kål, crudité på fänkål och morot, kokt potatis

  • Pekannötspaj – luftig vaniljkräm, kanderad pekannöt

FREDAG

LUNCH

  • Råmarinerad blomkål – parmesan, mandel, citronette

  • Fish n’ chips på kolja – tartarsås, pommes frites, citron, bakad lökpuré

MIDDAG

  • Friterad chèvre – rödbetspuré, honungsrostade valnötter, senapskål, örtsallad

  • Gös – champagnestuvad kål, crudité på fänkål och morot, kokt potatis

  • Pekannötspaj – luftig vaniljkräm, kanderad pekannöt

MIDDAG (restaurang abonnerad)
  • Lammrostbiff – potatisgratäng, rosmarinsås, äpple & lök

  • Tiramisu i glas

LÖRDAG

LUNCH

  • Grönkålssallad – limedressing, granatäpple, parmesan

  • Wallenbergare – potatispuré, skriat smör, lingon, gröna ärtor

MIDDAG

  • Tonfisktataki – go-chujangmajonnäs, ingefära, munggroddar, örtsallad

  • Hjortinnanlår – jordärtskockssås, potatis- och karljohanpuré, friterad svartrot, beta, grönkål

  • Chokladterrin – mandelbrownie, rostad hasselnöt, mascarponekräm, hallonmaräng

Söndag

Julbord – hemlagade juldelikatesser kombinerat med läckra skaldjur
LUNCH
  • Cesarsallad – krutong, syrad lök, västerbottenost

  • Bouilliabaisse – kokt potatis, rouille, vitlökssticks

SÖNDAG

LUNCH
  • Krämig rotsellerisoppa
  • Linsmoussaka – fetaost
  • Mustig högrevsgryta – champinjoner, syltlök, rotfrukter