MENY Vecka 39

Måndag

LUNCH
Jordärtskockssoppa
Kycklinglårfilé – tomat, aubergine, klyftpotatis
Rödbetsbiff – tzatziki

MIDDAG
Lax 37 grader – pepparrotsgrädde, picklat äpple, brödchips
Hjortytterfilé – bakad rotselleri, lingonsky
Crema catalana

Tisdag

LUNCH
Västerbottensoppa – kallrökt lax
Fläskkarré – brysselkål, potatispuré, skysås
Chilli på svarta bönor – basmatiris

MIDDAG
Gravad oxfilé – gräslöksmajonnäs, friterad jordärtskocka
Hälleflundra – Sandefjordssås, grillad gemsallad, kokt potatis
Baklava – citron och saffranssorbet

Onsdag

LUNCH
Gulaschsoppa – smetana
Panerad kummel – remouladsås, kokt potatis, sockerärtor, citron
Sojabönsbiffar – vegansk remouladsås

MIDDAG
Semitorkad tomat – pesto, mozzarella, lagrad balsamico, smördeg
Kalvytterfilé – jordärtskockspuré, kumminbakad morot, kycklingsky, hyvlad zucchini
Crème caramel – friterad pecannöt

Torsdag

LUNCH
Ärtsoppa – klassiska tillbehör
Kycklingfärsbiff – potatispuré, gräddsås, pressgurka
Gryta med belugalinser – muskot, spenat

MIDDAG
Gulbetstartar – tryffelmajonnäs, munggroddar, friterad potatis
Hälleflundra – gul kantarell, pak choi, smörad kycklingsky
Vispad pannacotta – vit choklad, krusbärssorbet

Fredag

LUNCH
Kycklingsoppa – kokosgrädde, ingefära, citrongräs
Ångad sej – bladspenat, vitvinssås
Quinoabiffar – srirachamajonnäs, rostad grönkål

MIDDAG
Rökt röding – dillmajonnäs, saltad citron, vattenkrasse
Vildandbröst – krämig svampsås, picklade blåbär, potatispuré med gruyère
Vaniljglass – nyponsoppa, mandel

Lördag

LUNCH
Sötpotatissoppa – kokosgrädde, limeblad
Kycklingfärsbiff – gräddsås, pressgurka, potatispuré
Gryta med belugalinser – muskot, bladspenat

MIDDAG
Semitorkad tomat – pesto, mozzarella, lagrad balsamico, smördeg
Kalvytterfilé – jordärtskockspuré, kumminbakad morot, kycklingsky, hyvlad zucchini
Crème caramel – friterad pecannöt

Söndag

Köket håller stängt

Erbjudanden och tips direkt till din inkorg?

Ange din e-postadress för att få nyhetsbrev från oss framöver.