Meny vecka 16
Även om vi ständigt får mycket uppskattning för den vackra miljön och utsikten, är det ändå alltid måltiderna som serveras i vår restaurang som får allra mest beröm hos oss. I vår restaurang kan du förvänta dig högsta kvalitet när det gäller både mat och service!
MÅNDAG
LUNCH
Grön ärtsoppa
Rostad aubergine – tahini, kryddrostade kikärtor
Kalvrostbiff – ljummen potatissallad, chèvre- och cashewnötskärm, rostade rotfrukter
MIDDAG
Pocherat ägg – gräddkokta nässlor, tryffel, krutong
Örtbakad lammytterfilé – lins- och rödvinssås, honungsglacerad morot, potatispuré med gruyère
Crème caramel – kanderade pekannötter, blåbär
TISDAG
LUNCH
Grönkål- och quinoabiff – tomatsås
Wallenbergare – potatispuré, skirat smör, gröna ärtor, lök, lingon
- Grekisk sallad
MIDDAG
Potatis- och purjolökskrokett – palsternackskräm, picklad rödlök, frissésallat, friterad purjolök
Sejrygg – blåmusselsås, sparrisbroccoli, kokt potatis
Inkokt rabarber – kardemummaglass, kaksmulor
ONSDAG
LUNCH
Grekisk sallad
Grönkål- och quinoabiff – tomatsås
Wallenbergare – potatispuré, skirat smör, gröna ärtor, lök, lingon
MIDDAG
Sesamstekt tonfisk – Nuoc chammarinerad kålrabbi , Sean Connerydressing, friterat rischips
Kalvytterfilé – potatisbakelse, portvinssås, bakad purjolök
Päronbavaroise – päronkompott, choklad, mint
TORSDAG
LUNCH
Morotssoppa – kokos, rödcurry, limeblad
Pakora – tomatsalsa
Nötfärsbiff med oliver – fetaostrostad potatis, skysås, chili- och vitlöksbakad spenat
MIDDAG
Gravad och rökt hjorttartar – västerbottenmajonnäs, mandelpotatischips, kålrabbi
Röding – smörad skaldjursbuljong, potatisstomp med färskost, fänkål
Passionsfruktssorbet – mangocurd, maräng, kokos
FREDAG
LUNCH
Palsternackssoppa
Zucchinibakelse – kokos- och paprikasås
Pocherad kolja – brynt smör, isterband, kokt potatis, rostade betor
LUNCH
Fransk löksoppa
Kikärtdahl – spenat, basmatiris
Nattbakad äpple- och chiliglacerad fläskkarré – skysås, rostad potatis, haricots verts
MIDDAG (restaurang abonnerad)
Lammrostbiff – potatisgratäng, rosmarinsås, äpple & lök
Tiramisu i glas
LÖRDAG
Julbord – hemlagade juldelikatesser kombinerat med läckra skaldjur
MIDDAG
- Sesamstekt tonfisk – Nuoc cham-marinerad kålrabbi, Sean Connery-dressing, friterat rischips
- Kalvytterfilé – rödvinssky, potatispuré med västerbotten, ostronskivling, lökmarmelad
- Vispad blåbärspannacotta – brynt smör och mandelkaka, pumpa nougatine
SÖNDAG
LUNCH
- Krämig rotsellerisoppa
- Linsmoussaka – fetaost
- Mustig högrevsgryta – champinjoner, syltlök, rotfrukter