Vår meny vecka 39

Måndag

LUNCH  
Broccoli- och spenatsoppa
Fläskschnitzel – kryddsmör, skysås, potatisklyftor
Rödbetsbiff – tzatziki

MIDDAG
Laxtartar – timjansolja, skärgårdskrutong, apelsin & chilimajonnäs, syrad gurka
Ryggbiff – rödvinssky, potatis- och palsternackspuré, friterad kruspersilja, pancett
Vispad hallonpannacotta – mandelbrownie, kanderade nötter, halloncoulis

 

Tisdag

LUNCH  
Västerbottenostsoppa – krutonger
Kycklinginnanlår – dragonvelouté, broccoli, rostad potatis
Böngryta provençale

MIDDAG
Ägg 64 – champinjon- och tryffelbuljong, ostronskivling, friterad purjolök, gruyère
Långarygg – musselsås, smörslungad savoykål, rödkålskräm, brynt smör och potatispuré
Björnbärsmousse – lakritskräm, björnbärskompott, aniskrasse

 

Onsdag

LUNCH  
Jordärtskockssoppa
Panerad spätta – dansk remoulad, citron, kokt potatis
Indisk gryta med blomkål och linser – basmatiris

MIDDAG 
Kantarellstuvning – brioche, picklad lök, smörgåskrasse
Lammrostbiff – gremolata- och potatisbakelse, smörbakad morot, örtig rödvinssås
Blåbär- och violglass – sockerkakskrutong, blåbär, blåbärskräm

Torsdag

LUNCH 
Grön ärtsoppa
Nattbakad karré – äppelmos med pepparrot, rostade rotfrukter, skysås
Sötpotatis- och bönbiff – chimmichurri

MIDDAG 
Oxtartar – Wrångebäcksmajonnäs, smörgåskrasse, kryddstekt panko
Bakad röding – skalddjurssås, potatispuré med västerbotten, saffranspicklad fänkål
Vit chokladmousse – rostad vit choklad, granatäpple, passionscurd, hallon

Fredag

LUNCH 
Blomkålssoppa
Biff à la Lindström – skysås, rostad potatis, café de Parsissmör
Rättvik & grönkålsbiff – rostad grönkål, vegansk pepparrotsmajonnäs

MIDDAG  
Carpaccio – olivolja, friterad surdeg, syrad schalottenlök
Långarygg – smörslungad sommarkål och zucchini, färskpotatisstomp, Sandefjordsås
Vispad hallonpannacotta – mangosorbet, kokosflakes, granatäppelsirap

Lördag

LUNCH
Ingen lunchservering

MIDDAG
Ingen middagsservering

Söndag

LUNCH
Köket håller stängt

MIDDAG
Köket håller stängt

Erbjudanden och tips direkt till din inkorg?

Ange din e-postadress för att få nyhetsbrev från oss framöver.