Om oss

Skåvsjöholm

Bara 25 min från Stockholm C och 35 min från Arlanda hittar du Skåvsjöholm i härlig skärgårdsmiljö. Här möts ni i moderna möteslokaler, sover i nyrenoverade hotellrum, njuter av fantastiska måltider i vacker restaurang och umgås i relaxavdelning, bar och gym. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Målet är att du ska få ett prickfritt möte där allt hänger ihop; atmosfär, service, måltider, teknik, hotellrum och aktiviteter. Teknik för hybridmöten inkluderas självklart!

Byggnaden är ritad av den danske arkitekten Carl R. Fredriksen i slutet av 50-talet och början av 60-talet. Den stod klar att ta emot gäster hösten 1965. Entrén och restaurangen med de stora panoramafönstren och de svarta skiffergolven är tidstypiska stilistiska detaljer från just 60-talsdesignen. Den rena, ljusa och luftiga känslan som arkitekten ville förmedla finns fortfarande kvar och vi fortsätter att anamma denna känsla när vi fortlöpande renoverar och förnyar Skåvsjöholm.

Hos oss hittar du 17 möteslokaler i varierande storlek och vi har plats för 107 övernattande gäster i 87 enkelrum och 10 dubbelrum. De allra flesta rummen har en fantastisk utsikt över vattnet.

Hållbarhet, miljö & kvalitet

För oss på Skåvsjöholm är det viktigt att ta ansvar för framtiden och att bidra till en bättre värld på de sätt vi kan. Omtanken om miljön genomsyrar hela vår verksamhet. Vi bedriver sedan länge ett aktivt miljöarbete med ambition att minska vår miljöpåverkan. Vi är oerhört stolta över att vi var ett av de första Svanenmärkta hotell- och konferensanläggningarna i Sverige. Givetvis är vi det fortfarande. Dessutom är vi miljöcertifierade enligt ISO 14001.

Genomgående hög kvalitet, på alla plan, är viktigt för oss och vi är även certifierade enligt ISO 9001. Allt för att du lugnt och tryggt ska kunna luta dig tillbaka och bara uppleva ditt möte på Skåvsjöholm!

Sedan 2016 är vi stödföretag till Naturskyddsföreningen och bidrar med 10 kronor per gästnatt till deras viktiga arbete för att rädda Östersjön. Besök gärna vår utställning i ämnet när du besöker oss nästa gång!

Vi gör egentligen mycket mer än så och vi berättar gärna om det om du frågar oss.

Erbjudanden och tips direkt till din inkorg?

Ange din e-postadress för att få nyhetsbrev från oss framöver.