Nu startar viSkåvangåvan

8 mars 2018 15:47

Nu startar vi Skåvangåvan

Engagerade både socialt och i miljöfrågor

Att göra något gott både för miljön och våra medmänniskor är viktigt för oss på Skåvsjöholm. Därför startar vi nu Skåvangåvan. Sedan långt tillbaka är vi till exempel ISO-certifierade och Svanenmärkta för att minska vårt avtryck på miljön. Vi jobbar aktivt med att hela tiden göra förbättringar och ställer krav på leverantörer och hur vi själva agerar på plats på Skåvsjöholm. Att minska matsvinn och att använda energin på rätt sätt och också viktiga beståndsdelar i vårt miljöengagemang och vi vet att det även är betydelsefullt för dig som åker på konferens.

Samarbete med Naturskyddsföreningen

Vi ligger vackert i skärgården vid en vik av Östersjön, och vi är glada över att få bidra till att rädda den. Och vad vore Skåvsjöholm utan Östersjön? Sedan 2017 skänker vi årligen 100.000:- till Naturskyddsföreningens arbete med att rädda vattnet i våra havsvikar. Besök gärna vår utställning kring ämnet, nästa gång du är på konferens eller möte hos oss!

Skåvangåvan

Vi stöder Situation Stockholm sedan många år, men inför i år kände vi att vi vill öka engagemanget i sociala sammanhang ytterligare. Så, nu har vi premiär för vårt välgörenhetsprojekt Skåvangåvan! Skåvangåvan innebär att vi i personalen själva får välja varsitt välgörenhetsprojekt och först ut är allas vår Nettan som väljer att ge sina pengar till Nattvandrarna Åkersberga.