topp bild

Meny vecka 9

MÅNDAG
Lunch
Blomkålsoppa
Raggmunk & stekt fläsk–rårörda lingon, löksås
Langos–soyabönskräm, picklad rödlök

Middag
Råbiff på lamm–rostad vitlöksmajonnäs, picklad silverlök
Gös från Hjälmaren–rökt sidfläsk, Karl-Johan, gröna ärtor
Sorbet på blodapelsin–chokladmousse, citronverbena

TISDAG
Lunch
Musselsoppa
Oxbringa–pepparrotsås, rotmos, senap
Mandelbiffar–paprikasås

Middag
Ceviche på gös & lax–citronmajonäs, picklad gurka
Oxkind–potatispuré, syrade grönsaker, demi glace
Vit chokladmousse–hallon & yusu

ONSDAG
Lunch
Jordärtskocksoppa
Rökt grissida från Rocklunda gård–katrinplommon, äpple, spetskål
Bet Bourgogne

Middag
Oxfilé rossini–anklever, tryffel
Torskrygg–blåmusslor, forellrom, sjökorall
Chokladmousse–svarta vinbär, pistage, granskott

TORSDAG
Lunch
Gulaschsoppa–Smetana
Halstrad gravlax– Hovmästarsås, kokt potatis, sockerärtor
Sojabönsbiffar–Baba ganosh

Middag
Pilgrimsmussla–blomkålskräm, forellrom, picklad lök
Svensk ren–selleripuré, lingonsky, svartkål
Sorbet på blodapelsin–vit choklad, citronverbena

FREDAG
Lunch
Hummersoppa–smördegsfleuroner
Regnbågsforell–vitvinssås, rostade gulbetor
Grönärtsrisotto