topp bild

Meny vecka 16

MÅNDAG
Lunch
Borsjtj–Smetana
Majskycklingbröst–rostad blomkål, ramslöksås
Kikärtsgryta–saffran & tomat

Middag
Vit sparris–brynt smörhollandaise, pumpakärnor, silverlök 
Torskrygg–gröna ärtor, kycklingsky, dillbakad spetskål
Pocherad rabarber–jordgubbssorbet, grädde, kaksmulor

TISDAG
Lunch
Kycklingsoppa–koriander, chili, kokos 
Lax från Färöarna–vitvinsås, sockerärtor, kokt potatis
Belugalinsgyta–smetana

Middag
Kalixlöjrom–råraka, smetana, syrad lök
Vårlamm från Åland–potatispuré, gruyère, lammsky, syrad gurka
Blodapelsinsorbet–Crema Catalana, hasselnötter

ONSDAG
Lunch
Fisk & skaldjurssoppa–aioli
Wallenbergare–brynt smör, gröna ärtor, lingon
Rödlins & blomkålskroketter–majs & solrosdressing

Middag
Kalixlöjrom–råraka, schalottenlök, smetana 
Pluma de Ibérico–grön sparris, tryffelkräm, madeirasky
Sorbet på blodapelsin–Crema Catalona, hasselnötter

TORSDAG
Lunch
Gulaschsoppa–smetana
Halstrad Fjärsing–brynt smör, pepparrot, dill
Cornbread–BBQ portabello

GLAD PÅSK!