topp bild

Meny vecka 24

MÅNDAG
Lunch
Gazpacho
Majskyckling–pesto, broccoli, tomat  Blomkål & linskroketter–majs & solrosdressing
Middag
Vit sparris–hollandaise, picklade betor, rökt mandel
Kalventrecôte–ruccolakräm, skärbönor, sotad & picklad grön tomat
Chokladkräm–svarta vinbär, pistage, granskott

TISDAG
Lunch
Spenatsoppa–linser & muskotnöt
Wallenbergare–potatispuré, rårörda lingon, brynt smör  Mandelbiffar–blomkålstabuoleh
Middag
Kalix löjrom–råraka, syrad lök, smetana
Ungtupp–majrova, kålrabbi, svampyoghurt
Jordgubb & champagnesorbet–pocherad rabarber, citronverbena

ONSDAG
Lunch
Potatis & purjolökssoppa
Bleka–vitvinssås, picklad blomkål, spenat  Betor Bourguignon–cannelinikräm
Middag
Vit sparris–hollandaise, picklade betor, rökt mandel
Kalventecôte–ruccolakräm, skärbönor, sotad & picklad grön tomat
Chokladkräm–svarta vinbär, pistage, granskott

TORSDAG
Lunch
Fisk & skaldjurssoppa–aioli
Oxe i dillsås  Mixed bönchili–misokräm
Middag
Vit sparris–granskott, picklade betor, rökt mandel
Torskrygg–kycklingsky, rotselleri, kronärtskocka
Choklad & nougatmousse–hallon, pistage

FREDAG
Lunch
Gurk & avokadosoppa
Rödspetta–remouladsås, sockerärter, kokt potatis  Pommes Rösti – soyabönor & cashewnötsost