topp bild

Meny vecka 35


Måndag

Lunch
Potatis & purjolökssoppa-västerbottenost, kallrökt lax
Bräserat kycklinglår-svamprisotto
Rödlins & blomkålskroketter-majs & solrosdressing

Middag
Ceviche-gulfenad tonfisk, tångkaviar, picklad fänkål
Svensk dovhjortsinnanlår- mandelpotatis, spetskål, blåbärsky
Svartvinbärsorbet-chokladmousse, pistage, granskottsolja

Tisdag

Lunch
Musselsoppa
Kalv i dillsås
Bet Bourgogne

Middag
Rökt ankbröst-bakade betor, chevré, mangold
Sjötunga-brynt smörhollandaise, kantareller, gulbetor
Äppelsorbet-rostat äpple, kaksmulor, vispad grädde

Onsdag

Lunch
Rotsellerisoppa
Svensk makrill-stuvad spenat, färskpotatis, citron
Grön yakiniku-basmatiris

Middag
Kalixlöjrom-råraka, smetana, syrad lök
Kalventrecôte-jordärtskocka, Karl-Johan, kalvsky
Crème caramel

Torsdag

Lunch
Fisk & skaldjursoppa-aioli
Rökt grissida-tomat & avokadosalsa, saltbakad potatis
Kikärtsgryta-curry & kokos

Middag
Oxfilé rossini-anklever, tryffel, schalottenlök
Torskrygg-smörsås, blåmusslor, sjökorall
Chokladbakelse-körsbär & rostad mandel

Fredag

Lunch
Jordärtskocksoppa
Rimmad lax-dillstuvad potatis, sockerärter, citron
Majsplättar-stuvad kål

Middag
Ceviche-gulfenad tonfisk, tångkaviar, picklad fänkål
Svenskt gårdslamm-blomkål, panchetta, rostad vitlöksky
Brynt smörglass-blåbär, yuzu, citronverbena

 

Lördag

Lunch
Musselsoppa
Kalv i dillsås
Bet Bourgogne

Middag
Köket håller stängt

Söndag

SÖNDAG
Lunch
Köket håller stängt

Middag
Köket håller stängt