topp bild

Meny vecka 34

MÅNDAG
Lunch
Tomat & paprikasoppa–vitlökskrutonger
Oxbringa–pepparrotssås, senap, picklad blomkål   Blomkål & linskroketter–majs & solrosdressing

Middag
Rökt ankbröst–pumpakräm, getost, inlagd havtorn
Sejrygg–brynt smörkräm, gulbeta, kantareller
Crème Caramell–vinbär, hallon, blåbär

TISDAG
Lunch
Fisk & skaldjurssoppa–aioli
Rökt grissida från Rocklunda–avokado & mangosalsa, rotselleri  Bet Bourgogne–cannellinikräm

Middag
Kalvbräss meunière–jordärtskocka, bakad lök, persilja
Gös–gröna ärtor, sidfläsk, ostronskivling
Havtornssorbet–brynt smör & yuzumousse

ONSDAG
Lunch
Potatis & purjolökssoppa
Halstrad lax–sikromsås, sockerärtor, pressgurka  Mandelbiffar–blomkålstabouleh

Middag
Forellrom–färskpotatis, brynt smör, rökt smetana
Höstlamm–brytbönor, grön tomat, ruccolakräm
Crème Caramell–vinbär, hallon, blåbär

TORSDAG
Lunch
Västerbottensoppa–kallrökt lax
Majskyckling–broccoli, hollandaise, rostad potatis   Rotselleri Delizie–tomatsås

Middag
Kalvbräss meunière–jordärtskocka, bakad lök, persilja
Gös från Hjälmaren–gröna ärtor, sidfläsk, ostronskivling
Havtornssorbet–brynt smör, yuzumousse

FREDAG
Lunch
Musselsoppa
Kalvstek–färskpotatis, pinjenötter, spenat   Fyllda champinjoner–pak choi

Middag
Rökt ankbröst–pumpakräm, getost, inlagd havtorn
Sejrygg–brynt smörkräm, gulbeta, kantareller
Crème Carmell–vinbär, hallon, blåbär

LÖRDAG
Lunch
Kycklingsoppa–kokos, chili, citrongräs
Biff à la Lindström–pommes karré, persiljesmör, rödvinssås   Blomkål & Linskroketter–majs & solrosdressing