topp bild

Meny vecka 16

MÅNDAG
Lunch
Ramslökssoppa
Majskyckling–gremolata, rostad potatis  Kronärtskocka–haloumi & pinjenötter
Middag
Pilgrimsmussla–rödbetsrisotto, rökt mandel, lupin
Skuldra från Ibericogris–gröns sparris, majs, rostad paprika
Pocherad rabarber–jordgubbs & champagnesorbet

TISDAG
Lunch
Fisk & skaljdjurssoppa
Viltfärsbiff–pressgurka, enbärssås, rostade betor   Majspinnar–rödlökskompott
Middag
Älgtartar–löjrom, äggula, schalottenlök
Torskrygg–blåmusslor, smörsås, rostad kål
Crème Caramel

ONSDAG
Lunch
Tomat & paprikasoppa
Ungsbakad lax–romsås, grönkål, vårlök  Quinoabiff–grönärtsås
Middag
Bläckfisk–sobrasada, risotto, lupin
Kalvytterfilé–selleri, fioretti, kalvsky
Plommonbavaroise–havtorn, honungskrasse

TORSDAG
Lunch
Musselsoppa
Oxbringa–pepparrotssås, senap, kokt potatis   Bönragu–tomat & saffran
Middag
Älgtartar–kapris, äggula, schalottenlök
Piggvar–grönärtkräm, kantareller, sidfläsk
Plommonbavaroise–havtorn, honungskrasse

FREDAG
Lunch
Hummersoppa
Schnitzel–ansjovissmör, rösti, kapris, citron   Sellericannelloni
Middag
Vit sparris–granskottsmajonnäs & rökt mandel
Kalvytterfilé–selleri, fioretti, kalvsky
Crème Caramel

LÖRDAG
Lunch
Musselsoppa
Oxbringa–pepparrotssås, senap, kokt potatis   Bönragu–tomat & saffran
Middag
Älgtartar–kapris, äggula, schalottenlök
Torskrygg–blåmusslor, smörsås, rostad kål
Plommonbavaroise–havtorn, honungskrasse