topp bild

Meny vecka 46


Måndag

Lunch
Potatis & purjolöksoppa
Bräserat kycklinglår-grön ärtrisotto, tomatsås
Blomkål & rödlinskroketter-majs & solrosdressing

Middag
Kalixlöjrom-råraka, smetana, schalottenlök
Svenskt höstlamm-gruyère, ostronskivling, rökt sidfläsk, lammsky
Chokladmousse-svartvinbär, granskottsolja, pistage

 

Tisdag

Lunch
Jordärtskockssoppa-kallrökt lax
Raggmunk-stekt fläsk, lingon & blodpudding
Sojabönsbiff-paprikasås

Middag
Gravad älg-citron, rostad vitlök, picklade rotfrukter, pepparrot
Torskrygg-blåmusslor, smörsås, syrad fänkål
Havtornsmousse-brynt smör, rostad mandel

Onsdag

Lunch
Gulaschsoppa-smetana
Strömming Bellman
Vegetarisk kroppkaka

Middag
Kalixlöjrom-råraka, smetana, schalottenlök
Kalventrecôte-jordärtskockskräm, kalvsky, trattkantareller
Crème caramel

Torsdag

Lunch
Musselsoppa-vitlökskrutonger
Karré från Rocklunda gård-spetskål, äpple, katrinplommon
Rödbetsbiffar-chèvrekräm

Middag
Tartar på Fröyalax-forellrom, blomkålskräm, rågbrödskrutong
Rådjursinnanlår-rotsellerikräm, lingonsky, svartkål
Chokladmousse-svartvinbär, granskottsolja, pistage

Fredag

Lunch
Sötpotatissoppa
Kolja-isterband, rödbetor, brynt smör
Mandelbiffar-blomkålstabuleh

Middag
Egensaltad stenbitsrom-råraka, smetana, syrad lök
Kalventrecôte-jordärtskockskräm, kalvsky, kantareller
Rostad mandelpannacotta-yuzu, brynt smör

Lördag

Lunch
Fisk & skaldjurssoppa-aioli
Boeuf Bourgogne-rökt sidfläsk, rödvin, potatispuré
Blomkål & rödlinskroketter-majs & solrosdressing

Middag
Köket håller stängt

Söndag

SÖNDAG
Lunch
Köket håller stängt

Middag
Köket håller stängt