topp bild

Meny vecka 26

MÅNDAG
Lunch
Pumpasoppa
Havets Wallenbergare–rostad kål, hummersås
Rödbetsbiffar–chèvrekräm

Middag
Ceviche på Fröyalax & gös
Kalventrecôte–grön sparris, parmesan, rostad vitlök, kalvsky
Blodapelsinsorbet–Crema Catalana

TISDAG
Lunch
Fisk & skaldjursoppa–aioli
Kycklingbröst–salsa verde, rostad potatis, mozzarella & tomater
Vegetarisk Yakiniku

Middag
Vit sparris–brynt smörhollandaise, forellrom, silverlök
Halstrad sejrygg–Vikentomater, kycklingsky, rökt sidfläsk
Pocherad rabarber–jordgubbssorbet, kaksmulor, vispad grädde

ONSDAG
Lunch
Kycklingsoppa–kokos, chili, citrongräs
Kolja–ägg, räkor pepparrot
Sojabakad rotselleri–bönkräm, rischips

Middag
Egensaltad stenbitsrom–färskpotatis, libbsticka, rökt smetana
Lamm från Sörmland–linsragu, sötpotatis, vit sparris
Havtornsorbet–chokladmousse, rostade hasselnötter

TORSDAG
Lunch
Potatis & purjolöksoppa–västerbottenost, kallrökt lax
Kalv i dillsås
Rödlins & blomkålskroketter–majs & solrosdressing

Middag
Oxfilé Rossini–anklever, tryffel, schalottenlök
Halstrad sejrygg–Vikentomater, kycklingsky,  rökt sidfläsk
Pocherad rabarber–jordgubbssorbet, kaksmulor, vispad grädde

FREDAG
Lunch
Gazpacho
Rimmad lax–dillstuvad potatis, sockerärter, citron
Kikärtsgryta–kokos & saffran

Middag
Köket håller stängt ikväll.

LÖRDAG
Lunch
Köket håller stängt idag.

Middag
Köket håller stängt idag.

SÖNDAG
Lunch
Köket håller stängt idag.

Middag
Köket håller stängt idag.