topp bild

Meny vecka 4


Måndag

Lunch
Rotsellerisoppa
Bräserat kycklinglår-risotto Milanese, tomatsås
Linsgryta-spenat, muskot

Middag
Hummersoppa-tryffel, syrad kålrabbi, krutonger
Svensk lammstek-mandelpotatispuré, Gruyère, rökt sidfläsk, lammsky
Sorbet på gröna äpplen-vaniljgrädde, havresmulor, citronolja

Tisdag

Lunch
Sötpotatissoppa
Boeuf Bourguignon-rökt sidfläsk, saltgurka, kokt potatis
Langos-sojabönor, picklad lök

Middag
Gravad älg-granskottsmajonnäs, fläderkapris, bakad beta
Långarygg-havskräfta, smörsås, syrad fänkål
Plommonbavariose-plommonsås, rostad mandel

 

Onsdag

Lunch
Gulaschsoppa-smetana
Torsk-ägg, räkor, pepparrot
Black Bean Chili-Pico de Gallo, lime

Middag
Kalix löjrom-råraka, smetana, syrad lök
Svenskt reninnanlår-Karl-Johan, bakad rotselleri, viltsky
Crème Caramel

Torsdag

Lunch
Fisk & skaldjurssoppa-aioli
Wallenbergare-potatispuré, lingon, brynt smör
Rödlins & blomkålskroketter-majs & solrosdressing

Middag
Rökt ankbröst-jordärtskocka, persiljekrasse
Fjällröding-hummersås, ostronskivling, spetskål
Nougatmousse-havtorn, pekannöt, citronverbena

Fredag

Lunch
Rotsellerisoppa
Bräserat kycklinglår-risotto Milanese, tomatsås
Rödbetsbiffar-pinjenötter & rostad vitlökskräm

Middag
Kalix löjrom-råraka, smetana, syrad lök
Svenskt reninnanlår-Karl-Johan, bakad rotselleri, viltsky
Crème Caramel

Lördag

Lunch
Köket håller stängt

Middag
Köket håller stängt

Söndag

Lunch
Köket håller stängt

Middag
Köket håller stängt