topp bild

Meny vecka 7

MÅNDAG
Lunch
Hummersoppa
Oxbringa–brysselkål, pepparrotssås  Langos–sojabönor
Middag
Kalixlöjrom–råraka, schalottenlök, smetana
Reninnanlår–jordärtskocka, Karl Johan, blåbärssky
Hjortronmousse–hasselnöt & vit choklad

TISDAG
Lunch
Fisk & skaldjurssoppa–aioli
Bräserad majskyckling–sötpotatisstomp, spenat  Langos–sojabönor & picklad lök
Middag
Pilgrimsmussla–rödbetsrisotto, rökt sidfläsk, lupin
Ryggbiff–rotselleri, spigarelli, kalcksy
Crème Caramel–blodapelsin

ONSDAG
Lunch
Kycklingsoppa
Rödspätta–rödbetor, kapris, brynt smör   Rödbetsbiffar–chèvre & pinjenötter
Middag
Svartrot–hollandaise, tryffel, rostad lök
Svensk ren–mandelpotatisskum, fiorina, grönkål
Sorbet på blodapelsin–sabayone, citronverebena

TORSDAG
Lunch
Ärtsoppa–klassiska tillbehör
Boeuf Bourguignon   Bönbourguignon
Middag
Gravad oxfilé–pepparrotsgrädde, picklad lök
Torskrygg–smörsås, blåmusslor, fänkål
Crème Caramel–blodapelsin

FREDAG
Lunch
Blomkålssoppa
Piccata på kyckling–risotto Milanese, tomatsås  Kronärtskocka–pinjenötter & haloumi