topp bild

Meny vecka 49


Måndag

Lunch
Fisk & skaldjurssoppa-aioli
Oxbringa-pepparrotssås, brysselkål, kokt potatis
Bakad aubergine-tahinidressing

Middag
S.O.S-löjrom, inlagd sill, potatisterrin, knäckebröd
Svenskt reninnanlår-grönkål, svartrot, mandelpotatis, lingonsky
Äppelsorbet-granskott, saffransbavaroise, mandelflarn

 

Tisdag

Lunch
Potatis & purjolökssoppa
Karré från Rocklunda gård-spetskål, äpple, katrinplommon
Kikärtsgryta-tomat & saffran

Middag
Gravad älg-rostad vitlöksmajonnäs, picklade rotfrukter
Torskrygg-hummer, smörsås, syrad fänkål
Crème caramel

Onsdag

Lunch
Jordärtskockssoppa
Bräserat kycklinglår-risotto Milanese, tomatsås
Kokos & tofugryta-basmatiris

Middag
S.O.S-löjrom, inlagd sill, potatisterrin, knäckebröd
Svenskt reninnanlår-grönkål, svartrot, mandelpotatis, lingonsky
Äppelsorbet-granskott, saffransbavaroise, mandelflarn

Torsdag

Lunch
Rostad rotsellerisoppa
Varmrökt lax-äppel & rotsellerislaw, sockerärtor, kokt potatis
Linsgryta

Middag
Ceviche på Fröyalax-blomkålskräm, picklad gurka, tångrom
Rådjursinnanlår-jordärtskocka, viltsky, Karl-Johan
Hallonsorbet-chokladmousse, macadamianöt

Fredag

Lunch
Sötpotatissoppa
Boeuf Bourguignon-potatispuré, saltgurka
Mandelbiffar-blomkålstabuleh

Middag
Julbord med skaldjur

Lördag

Lunch
Köket håller stängt

Middag
Julbord med skaldjur

Söndag

SÖNDAG
Lunch
Köket håller stängt

Middag
Köket håller stängt