topp bild

Restaurangen Vi lagar allt från grunden

Har man bra råvaror behöver man inte konstla till det. Det är vad vi tror på. Det vi serverar skall vara äkta och genuint från ax till limpa.

Vi arbetar med närproducerade råvaror både när det gäller kött och grönt i den mån det är möjligt. Närheten till vattnet och skärgården gör också att fisk är ett naturligt råvaruval. Spårbarheten i valet av råvaror är viktigt och helst vill vi kunna veta exakt var fisken eller köttet kommer ifrån.

Vi brinner för är att hitta de allra bästa råvarorna och omvandla dem till en måltid som stannar kvar i ditt minne.

”Kvaliteten genomsyrar all vår matlagning, från obearbetad råvara till färdig rätt. Vi jobbar med KRAV-märkta produkter så långt det är möjligt, och att göra all mat från grunden är en viktig ledstjärna för oss i köket på Skåvsjöholm”,

säger Simon Söderberg, köksmästare på Skåvsjöholm

Matsalen med fantastisk utsikt över Stockholms skärgård

Tegel, glas och sten, dessa naturliga element bildar grunden i vår restaurang som rymmer 130 sittande gäster. Naturen är alltid nära och kanske sprakar en brasa i den stora öppna spisen. Som gäst bjuds du på en magnifik utsikt över havsbandet.

Maten som serveras i vår restaurang är lika uppskattad som miljön. Vi får ständigt lovord från våra gäster om vår mat och självklart jobbar vi hela tiden med att överträffa våra gästers förväntan,

Maten ni serveras ska ha det lilla extra samtidigt som ni får den bästa servicen och verkligen trivs hos oss.

Två barer samt en gedigen vinkällare

Slappna av eller släpp loss i baren efter din konferens

På Skåvsjöholm finns två trevliga barer, en i lobbyn och en på plan 1. I vår lobbybar är det populärt att samlas innan middagen för att inleda kvällen. Njut av god dryck tillsammans, slå er ned i någon av de svenska möbelklassikerna och njut av utsikten. Vår lobby kan även användas som mässlokal alternativt vid företagsmingel, fråga oss så kikar vi på den bästa lösningen för er.

Efter middagen är du välkommen till vår bar på plan 1 som även ligger i direkt anslutning till vinkällaren. Ett mysigt tillhåll för de som vill hänga i baren eller sitta ned tillsammans. Vi har även darttavla och storbilds-TV där vi vid vissa tillfällen visar sport.

Vid fint väder öppnar vi upp glasdörrarna mot vattnet och stranden. Då är du varmt välkommen att njuta av drinken och utsikten från vår uteplats.

restaurang-konferens-stockholm

Viner valda med omsorg från vinkällaren

Rätt kombination av vin och mat lyfter måltidens smakupplevelse. På Skåvsjöholm har du möjlighet att dricka viner från världens alla hörn – utvalda med omsorg. Så långt det är möjligt jobbar vi även här med ekologiska produkter och 50% av de viner vi erbjuder är ekologiska. Här finns också ett antal ölsorter från lokala bryggerier.

Till middagen kan ni alltid välja ett vinpaket exklusivt komponerat för kvällens meny. För dig som vill välja på egen hand finns ett brett spektra av viner att välja från i vår vinkällare.
Ta gärna kontakt med vår restaurang för att diskutera viner till maten! Är du intresserad av vinprovning som aktivitet arrangerar vi gärna det.

bar-vinkallare-skavsjoholm-konferens