Skåvsjöholms nya köksmästare

28 juni 2021 16:03

Låt oss få presentera vår nya köksmästare Jonathan Birgersson!

Jonathan har kockblod i sina ådror och är ordagrant uppvuxen i ett kök. Han har samlat på sig erfarenhet hos ett flertal av våra kollegor i branschen, nu senast som souschef, och vet precis hur kräsna smaklökar hos konferensgäster ska behagas.
Han brinner för att få laga riktig god säsongsenlig mat till nära, kära och såklart till gästerna på Skåvsjöholm! Ofta låter han sig inspireras av smaker tagna ur vår svenska husman, det franska köket eller från österländsk matlagning, men givetvis med en modern tolkning.

-Min filosofi är att det alltid måste vara gott, oavsett om det är en mustig svampsoppa, en grillad gös eller en saftig biff. Och med tanke på var världen är på väg är det också viktigt för mig att bidra till grönare framtid. Tillsammans med mina fantastiskt duktiga kollegor får jag nu chansen att göra detta. En hyllning till dem jag har runtikring mig är definitivt på sin plats, säger Jonathan som längtar efter en tillvaro när vi kan ha fullbokat i vår vackra restaurang igen.

Vi är så glad att få välkomna Jonathan i vårt team.