Kreativ ”Kick-ON” på er konferens!

25 april 2014 16:09

Kreativa medarbetare är nyckeln till ökad konkurrenskraft! Som extra inslag i er konferens kan ni nu boka en kreativ workshop tillsammans med de erfarna coacherna Jaana Lindström och Inger Pettersson.

Om en Kreativ Kick-ON

Vill ni ha inspirerande teamövningar och kombinera dem med en konkret förändring eller hitta lösningar till nya situationer som uppstått på företaget, så föreslår vi en Kreativ Kick-ON!

En Kreativ Kick-ON är en workshop i ett format som snabbt skapar teamkänsla då gruppen får lösa olika uppgifter tillsammans med hjälp av kreativa verktyg. Workshopen är också ett bra sätt att på kort tid få fram många bra idéer.

Syftet är att hitta nya sätt att tänka, nya lösningar, nya produkter/ tjänster och att skapa engagemang och samsyn i er grupp. Ni får först en inspirerande föreläsning om vad kreativitet är och sen prova olika kreativa verktyg som ger många skratt och nya insikter. Innan workshopen hålls ett förberedande möte där vi diskuterar era utmaningar och vad ni behöver nya idéer och lösningar till.

Fråga oss för mer information så hjälper vi er att arrangera en Kreativ Kick-ON tillsammans med våra samarbetspartners.

Kontakta oss för frågor eller bokning:
Telefon: 08-540 267 00,
E-post: bokning@skavsjoholm.se

Andra inlägg som kan intressera dig