Villa Skåvsjöholm - ert möte i fokus

Ibland behöver arbetsgruppen eller styrelsen arbeta ostört och avskilt. Det kanske är när de stora besluten ska fattas inför en omorganisation eller när ni bara är extra måna om att få vara helt ifred under sammanträdet. För dessa tillfällen vill vi välkomna er till Villa Skåvsjöholm.

Unik och exklusiv konferens i Villa Skåvsjöholm

Med härlig mat, den bästa servicen och den senaste tekniken kommer ni att trivas, långt efter att ni stängt av laptopen vid arbetsdagens slut. Här finns möjligheter både till traditionell styrelsesittning och kreativa diskussioner i soffgrupp ackompanjerad av härliga vyer över Skåvsjöholmssundet. Kanske låter ni er kreativitet  fortsätta flöda i utejacuzzin som ni förfogar över helt själva.

Maten ni serveras är av högsta kvalité och tillreds av våra duktiga kockar. Ni kan bara promenera ett stenkast över till vår restaurang där ni avnjuter er måltid med panoramautsikt över havsviken. Er frukost och fika kan serveras i Villan om ni önskar.

Ni bestämmer vad som passar just er.

Villa Skåvsjöholm i korthet

  • Unik konferensvilla med möjlighet för kreativitet och konferens i avskildhet.
  • 25 minuter från Stockholm C & 35 minuter från Arlanda.
  • Lämplig för 8-10 konferensgäster
  • 6 exklusivt inredda enkelrum
  • Utomhusjacuzzi – redo att användas på altanen när helst det passar

 

Rummen i Villa Skåvsjöholm

I Villa Skåvsjöholm erbjuder vi 6 enkelrum med hög standard och exklusiv inredning. I rummen har vi tillfört det lilla extra, vilket kan vara skönt efter en lång mötesdag.

Vi har satsat på sköna sängar från Jensen, luftkonditionering, närvarostyrd belysning, tv och hårtork. Hela Villa Skåvsjöholm har trådlöst bredband.

Då det på altanen väntar en härlig utomhusjacuzzi så ligger en morgonrock och tofflor att låna på sängen i ditt rum. Tillåter vädret, varför inte bada från vår sandstrand eller brygga?

Max antal styrelsesittning: 10 pers.

Erbjudanden och tips direkt till din inkorg?

Ange din e-postadress för att få nyhetsbrev från oss framöver.