topp bild

Annorlunda tillvaro och behov av avskilda möten

På Skåvsjöholm vill vi även i denna oroliga tillvaro fortsätta att erbjuda och leverera prickfria möten. Många möten byts i denna tid ut mot digitala möten, vilket självklart är bra. Undrar hur vi hade kunnat lösa det för några år sedan?

Vi vet dock att det ändå inte riktigt blir samma sak som att mötas personligt och vissa möten går inte att ersätta.

Vi har tänkt till och kan erbjuda många olika lösningar för just era önskemål, där ni kan få vara helt för er själva. Tack vare logistiken i vår byggnad finns det stora möjligheter på Skåvsjöholm att erbjuda konferenser och möten helt i avskildhet. Vi har gott om ytor så att sällskap naturligt kan hållas separerade.

Vi har dessutom valt att enbart jobba med förbokade konferenser, så ni riskerar inte att möta oväntade gäster.
Avskild konferens
För den lilla gruppen upp till 6 personer finns, då som nu, Villa Skåvsjöholm där ni alltid får vara exklusivt för er själva. I möteslokalen Svavelsö bor ni i direkt anslutning till lokalen och alla fikatillfällen och liknade serveras i baren eller på altanen utanför, enskilt för ert sällskap. Föredrar ni lokalen Rindö så har ni vårt café att tillgå på samma vis. Önskar ni vår största lokal Resarö, så har ni hela lobbyn för er själva.

I möjligaste mån får ni checka in redan vid ankomst så att du och dina kollegor har tillgång till eget badrum så länge som möjligt under er vistelse. 
I vår vackra och rymliga restaurang hålls naturligtvis avstånd och lunchen serveras på specifik tid för just din grupp,
även middagen följer förstås gällande restriktioner.
Vi har två fristående barer på separata våningar och under de ljuva sommarmånaderna finns det dessutom flera fina uteplatser att välja mellan.

Hos oss på Skåvsjöholm får ni alltid rogivande skärgårdsmiljö både ute och inne.
Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har tydliga skyltar om vikten av avstånd och god handhygien, givetvis finns handsprit att tillgå, både för medarbetare och gäster. Vi har också utökat våra städrutiner för alla kontaktytor.

Det är självklart alltid omsorgsfullt avstånd som råder.

Genom detta vill vi skapa möjligheter att genomföra trygga möten även i denna exceptionella tillvaro.

Varmt välkommen till en anpassad anläggning hälsar personalen på Skåvsjöholm!
Film över Skåvsjöholm 

Skärgårdsmiljö 25 minuter från Stockholm

Är det dags för konferens nära Stockholm? Funderar ni på en lämplig plats, gärna i skärgården? Vi har det ni söker, hjärtligt välkomna till oss på Skåvsjöholm.

Men hur planerar man egentligen det perfekta mötet? Ett möte där allting går så bra att du inte behöver reflektera över det, så att du kan fokusera på det du kom dit för att göra. Mötas.

På Skåvsjöholm värnar vi om just mötet. Det är i det som idéer kläcks, resultat uppnås och kreativiteten kan flöda. Mötet kan vara stort eller litet. Med många eller bara några få. Vi har de perfekta lokalerna och all teknisk utrustning finns på plats. Det enda ni behöver göra är att dyka upp.

Utöver ett prickfritt möte så kan vi också locka med en naturskön miljö bara 25 minuter ifrån centrala Stockholm. Vi erbjuder både skog, vatten och strand. Ta en paus i konfererandet för en avkopplande promenad längs vattnet och upplev skärgården.

Boka din konferens redan idag!

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas  genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Skåvsjöholm är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Skåvsjöholm äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar                                                                  i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

 

Elektronisk deltagarhantering

Vill du ha en smidig och miljövänlig deltagarhantering för ditt möte, kan vi rekommendera elektronisk deltagarhantering via Svenska Möten. Ta gärna kontakt med vår bokning så berättar vi mer!

Surfa säkert på din konferens  

Hos oss ingår alltid WiFi med bra signal. Du kan som gäst alltid koppla upp dig på vårt oskyddade nätverk både från gästrum och möteslokaler. Vi har just nu uppgraderat vårt nätverk för bättre prestanda och dessutom kompletterat  en handfull av våra lokaler med separata skyddade nätverk. Kräver ert möte högre säkerhet väljer du bara någon av dessa lokaler och ni får en garanterat säker uppkoppling.