topp bild

Konferens nära Stockholm

Är det dags för konferens nära Stockholm? Funderar ni på en lämplig plats, gärna i skärgården? Vi har det ni söker, hjärtligt välkomna till oss på Skåvsjöholm.

Men hur planerar man egentligen det perfekta mötet? Ett möte där allting går så bra att du inte behöver reflektera över det, så att du kan fokusera på det du kom dit för att göra. Mötas.

På Skåvsjöholm värnar vi om just mötet. Det är i det som idéer kläcks, resultat uppnås och kreativiteten kan flöda. Mötet kan vara stort eller litet. Med många eller bara några få. Vi har de perfekta lokalerna och all teknisk utrustning finns på plats. Det enda ni behöver göra är att dyka upp.

Utöver ett prickfritt möte så kan vi också locka med en naturskön miljö bara 25 minuter ifrån centrala Stockholm. Vi erbjuder både skog, vatten och strand. Ta en paus i konfererandet för en avkopplande promenad längs vattnet och upplev skärgården.

Utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas  genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet.

Att Skåvsjöholm är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem.

Skåvsjöholm äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta eller medlemmar                                                                  i Svanens nätverk. Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska Möten – utvalda konferensanläggningar

 

Elektronisk deltagarhantering

Vill du ha en smidig och miljövänlig deltagarhantering för ditt möte, kan vi rekommendera elektronisk deltagarhantering via Svenska Möten. Ta gärna kontakt med vår bokning så berättar vi mer!

Surfa säkert på din konferens  

Hos oss ingår alltid WiFi med bra signal. Du kan som gäst alltid koppla upp dig på vårt oskyddade nätverk både från gästrum och möteslokaler. Vi har just nu uppgraderat vårt nätverk för bättre prestanda och dessutom kompletterat  en handfull av våra lokaler med separata skyddade nätverk. Kräver ert möte högre säkerhet väljer du bara någon av dessa lokaler och ni får en garanterat säker uppkoppling.

Kreativ Kick-On 

Konferens nära stockholmDet här är en ny och uppskattad aktivitet för er som vill ha en kreativ, rolig och utvecklande dag med mycket skratt på er konferens!

Vi tar hand om hela dagens upplägg för er så att alla i en grupp eller ett företag kan delta. Under kreativa övningar och diskussioner får ni samtidigt jobba med en fråga, en utmaning eller något annat som ni vill att alla i gruppen/företaget ska delta i. Ni kommer att identifiera möjligheter, se sätt att möta förändring och samtidigt ha en härlig och rolig dag som stärker er grupp.

Syftet är att sätta igång en kreativ process, stärka teamkänslan och med olika kreativa verktyg generera många nya idéer direkt kopplade till er verksamhet.
Ni berättar vad ni vill uppnå och vi skräddarsyr ett koncept för er under dagen så att ni alla kan få vara deltagare och njuta av dagen.
Vi ser fram emot att välkomna dig hos oss.

För information om våra olika möteslokaler, se menyn till höger.
Vi har konferenslokaler för grupper från 3-4 personer upp till 110 personer. Behöver du råd och tips angående passande lokaler eller möblering hjälper vi gärna till att hitta rätt alternativ för just er nästa konferens i Stockholm!

Boka din konferens redan idag!