Annorlunda tillvaro och behov av avskilda möten

På Skåvsjöholm vill vi även i denna oroliga tillvaro fortsätta att erbjuda och leverera prickfria möten. Många möten byts i denna tid ut mot digitala möten, vilket självklart är bra. Undrar hur vi hade kunnat lösa det för några år sedan? Vi vet dock att det ändå inte riktigt blir samma sak som att mötas personligt och vissa möten går inte att ersätta.

Vi har tänkt till och kan erbjuda många olika lösningar för just era önskemål, där ni kan få vara helt för er själva. Tack vare logistiken i vår byggnad finns det stora möjligheter på Skåvsjöholm att erbjuda konferenser och möten helt i avskildhet. Vi har gott om ytor så att sällskap naturligt kan hållas separerade.

Vi har dessutom valt att enbart jobba med förbokade konferenser, så ni riskerar inte att möta oväntade gäster.

För den lilla gruppen upp till 6 personer finns, då som nu, Villa Skåvsjöholm där ni alltid får vara exklusivt för er själva. I möteslokalen Svavelsö bor ni i direkt anslutning till lokalen och alla fikatillfällen och liknade serveras i baren eller på altanen utanför, enskilt för ert sällskap. Föredrar ni lokalen Rindö så har ni vårt café att tillgå på samma vis. Önskar ni vår största lokal Resarö, så har ni hela lobbyn för er själva.

I möjligaste mån får ni checka in redan vid ankomst så att du och dina kollegor har tillgång till eget badrum så länge som möjligt under er vistelse.
I vår vackra och rymliga restaurang hålls naturligtvis avstånd och lunchen serveras på specifik tid för just din grupp, även middagen följer förstås gällande restriktioner.
Vi har två fristående barer på separata våningar och under de ljuva sommarmånaderna finns det dessutom flera fina uteplatser att välja mellan.

Hos oss på Skåvsjöholm får ni alltid rogivande skärgårdsmiljö både ute och inne.
Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har tydliga skyltar om vikten av avstånd och god handhygien, givetvis finns handsprit att tillgå, både för medarbetare och gäster. Vi har också utökat våra städrutiner för alla kontaktytor.

Det är självklart alltid omsorgsfullt avstånd som råder.

Genom detta vill vi skapa möjligheter att genomföra trygga möten även i denna exceptionella tillvaro.

Varmt välkommen till en anpassad anläggning hälsar personalen på Skåvsjöholm!

Film över Skåvsjöholm