Jobba hos oss

Serviceinriktad fastighetsskötare

Skåvsjöholm söker nu en serviceinriktad fastighetsskötaresom trivs med varierande arbetsuppgifter, underhåll av våra fastigheter samt att fortsätta hålla vår höga gästnöjdhet på topp.

Om tjänsten:

Du kommer att arbeta med löpande daglig fastighetsskötsel på våra fastigheter som består av ca 7000 kvm yta. I arbetsuppgifterna ingår bl. a trädgårdsskötsel, snöröjning, gräsklippning och underhåll av både vår ute- och innemiljö. Du kan även ge teknisk support till våra konferensgäster vid behov.

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik. Dessutom utlovar vi ett glatt härligt arbetsteam. Arbetstiden är mestadels förlagd till dagtid men även kvälls- och helgarbete förekommer.  Tjänstgöringsgraden kan diskuteras, vi värdesätter personlighet och erfarenheter av liknade arbete högt.

Om dig:

Vi tror att du är en servicesinnad, lösningsorienterad och praktiskt lagd person som trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är kunnig med teknisk apparatur och hänger med i utvecklingen i digitala miljöer, har körkort, maskinvana, goda kunskaper i svenska och erfarenhet av liknande arbete. Meriterande om du har kompetens inom VVS eller el.

Om oss:

Skåvsjöholm är en konferens- och hotellanläggning som du hittar 25 min från Stockholm C i härlig skärgårdsmiljö. Hos oss finns det 17 möteslokaler i varierande storlek och 97 nyrenoverade hotellrum samt en fantastisk restaurang med lovordade måltider. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Vårt löfte till våra kunder är: Prickfria möten. Hållbarhetsfrågor och omtanke om miljön genomsyrar hela vår verksamhet och vi bedriver sedan länge ett aktivt miljöarbete med ambition att minska vår miljöpåverkan. Vi är Svanenmärkta och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Genomgående hög kvalitet på alla plan är viktigt för oss och vi är även certifierade enligt ISO 9001.

Övrigt

Frågor besvaras av Dan Rick 070-624 86 73 eller Carin Sjöberg 070-655 35 97
Välkommen med din ansökan till .
Sista ansökningsdag är 15 december 2023.
Facklig tillhörighet: Hotell & Restaurangförbundet