Våra rum

Du sover - som på moln

Att sova som på moln må vara ett uttryck. Men på Skåvsjöholm tar uttrycket på fullaste allvar. Vi tror att en god natts sömn kan vara detaljen som skiljer en bra konferens från en fantastisk sådan.

I de nygjorda rummen (mars 2020) har vi velat skapa en känsla av dels klassiskt 50-60-tal, med detaljer som Sjuans stol av Arne Jakobsen och Laminofåtöljen av Yngve Ekström, men också nutida design. Sängarna som är rejält tilltagna, 120 cm och 140 cm, är Svanenmärkta och svensktillverkade från Hilding Anders. Från Tv:n kan du trådlöst casta, ex. din viaplayapp i mobilen, upp till TV-skärmen. Genomtänkta placeringar av eluttag vid säng, skrivbord och läshörna för att göra din vistelse så bekväm det bara går.
Den fantastiska utsikten mot vattnet är fortfarande lika rofylld och kan njutas från samtliga enkelrum. Hos oss finns 97 hotellrum varav 10 är dubbelrum.

Faciliteter som övernattande gäst

När ni bor hos oss är ni varmt välkomna till vår relaxavdelning med bastu och utejacuzzi. Eller om vädret tillåter, varför inte bada från vår sandstrand eller brygga?

Hela anläggningen har trådlöst bredband så självklart har även ditt hotellrum gratis internet.

I rummen finner ni sköna breda sängar från Hilding Anders, luftkonditionering, närvarostyrd belysning, tv och hårtork. Från Tv:n kan du trådlöst casta, ex. din viaplayapp i mobilen, upp till TV-skärmen.

När du vaknat till den fantastiska utsikten mot vattnet, ser vi fram emot att få önska dig en god morgon med vårt dignande frukostbord. Vi är övertygade om att din dag kommer att börja bra.

På Skåvsjöholm finns allting under ett och samma tak; hotellrum, möteslokaler och restaurang – så ni behöver aldrig gå ut om ni inte vill.

Erbjudanden och tips direkt till din inkorg?

Ange din e-postadress för att få nyhetsbrev från oss framöver.