Om tjänsten
Till luncher serverar vi alltid våra gäster en buffé med tre olika rätter och till middagar är det trerätters med tallriksservering som gäller. Hållbarhet är viktigt för oss och återspeglas självklart i våra val av menyer. Dessutom utlovar vi ett glatt härligt arbetsteam. Arbetstiden är förlagd både dag- och kvällstid samt helgarbete. Tjänsten är en timtjänst efter behov.
Om dig
Vi tror att du är en driven, flexibel och positiv kock med känsla för smak, kvalitet och service. Du har förmåga att arbeta självständigt men är en del av teamet, tar ansvar för ditt arbete och inspireras av utmaningar för att hitta lösningar till olika önskemål samt har en god samarbetsförmåga. Du behöver ha körkort och goda kunskaper i svenska och engelska.
Om oss
Skåvsjöholm är en konferens- och hotellanläggning som du hittar 25 min från Stockholm C i härlig skärgårdsmiljö. Hos oss finns det 17 möteslokaler i varierande storlek och 97 nyrenoverade hotellrum samt en fantastisk restaurang med lovordade måltider. Allt med strålande utsikt över vattnet och allt under ett och samma tak. Vårt löfte till våra kunder är: Prickfria möten.
Hållbarhetsfrågor och omtanke om miljön genomsyrar hela vår verksamhet och vi bedriver sedan länge ett aktivt miljöarbete med ambition att minska vår miljöpåverkan.
Vi är Svanenmärkta och miljöcertifierade enligt ISO 14001. Genomgående hög kvalitet på alla plan är viktigt för oss och vi är även certifierade enligt ISO 9001.
Övrigt
Frågor besvaras av Jonathan Birgersson +46 73 610 43 24
Ansökan skickas till:
Sista ansökningsdag är 13/12-23
Facklig tillhörighet: Hotell & Restaurangförbundet