Boka din decemberkonferens hos osstill kanonpriser

13 september 2017 12:26

Boka din decemberkonferens hos oss!

Även vintern är fantastiskt mysig i skärgården – när mörkret och kylan kryper närmare, tänder vi ljus och brasa och myser inomhus. Det är lugnt och rofyllt ute hos oss i skärgården och du kan njuta av naturen från strandpromenaden och våra bryggor. Det blir en bra inramning för din decemberkonferens. På kvällen kan ni samlas och ta av ett varmt bubbelbad i vår utomhus-jacuzzi medan ni njuter av en vintrig stjärnhimmel.

Mysig miljö i vår matsal

Till kvällen njuter vi en trerätters av hög klass i vår vackra matsal med panoramafönster ut mot vattnet. Vi tänder upp med levande ljus och dukar med vita linnedukar som ger en extra festlig inramning på middagen. Utomhus lyser maschaller upp i mörkret.

Ändamålsenliga möteslokaler för alla typer av möten

Välj någon av våra 17 möteslokaler för ditt möte som finns för 2-120 personer, lite beroende hur ni vill sitta. Alla med härlig sittkomfort, bra luft och framförallt bra beslysning – så att ni orkar hela långa dagen! Vi hjälper gärna till med tips på olika mötesformer. Kanske passa på att ta en walk-and-talk ute medan det är ljust?

Vi toppar ditt möte med en timmes inomhusboule

Vi bjuder dig och ditt gäng på en timme inomhusboule, vi bjuder på lite tilltugg medan ni spelar. Köp gärna till en öl eller ett glas vin att njuta av under tiden!

Kanonpriser under december

Förutom fantastisk miljö, mat och boule med tilltugg erbjuder vi kanonpriser under december.

Pris från 1.790:- per person, i helpension och dygn i enkelrum. *

*Kostnad för lokal tillkommer

Andra inlägg som kan intressera dig